Regenpijpen reinigen

Regenpijpen reinigen

Gedurende het hele jaar komt er afval en aanslag terecht in uw regenpijpen. U kunt hierbij denken aan bladeren, takken, mos en zelfs onkruid wat gaat groeien in uw regenpijpen. Het is daarom verstandig op periodiek uw regenpijpen te laten doorsteken. Wij zijn hierin gespecialiseerd en u kunt ons hier altijd voor inschakelen.

Voorkom lekkages en waterschade

Wanneer uw regenwater niet meer goed afgevoerd wordt en uw dakgoten zijn wel schoon, dan is de kans groot dat het probleem in de regenpijp zit. Wanneer regenwater niet goed door de regenpijp afgevoerd kan worden zal dit zorgen voor plassen op uw dak of het water blijft in de dakgoten staan. Water zoekt dan altijd automatisch naar het zwakste punt om daar vervolgens schade aan te richten. Zo kunt u de volgende problemen krijgen:

  • Houtrot onder uw dakpannen
  • Schade aan uw windveren
  • Aanslag aan uw ramen en kozijnen
  • Aanslag van vuil op uw muren
  • Kringen in uw plafond
  • Lekkages

Bovenstaande problemen kunnen voorkomen worden door uw dakgoten en regenpijpen te laten reinigen. Zo voorkomt u schade en onnodige kosten.

Specialist vinden in uw regio

In heel Nederland hebben wij diverse partners die uw dakgoten en regenpijpen graag voor u inspecteren en reinigen. Ook kunnen wij u van dienst zijn met dakkapel reiniging of dakpannen reiniging. Het enige wat u hoeft te doen is ons contactformulier in te vullen. U ontvangt dan spoedig reactie van de dichtstbijzijnde vakman in uw regio met vrijblijvende offerte.

Contact opnemen