Regenpijp verstopt

Waarom anderen voor ons kiezen

  • Specialist in ontstoppen regenpijpen
  • Scherpe tarieven
  • Vlotte en goede service
  • Vrijblijvend advies en gratis offerte

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9

Regenpijp verstopt

Zit de regenpijp verstopt? U merkt het al snel na een periode met veel regen, want het water loopt niet goed meer weg. Dan zit er maar één ding op; zo snel mogelijk het vuil verwijderen en de verstopping verhelpen! Een verstopte regenpijp, die niet vlot wordt verholpen, kan tot veel schade aan uw woning leiden. U hoeft deze klus niet zelf uit te voeren! Als u er zeker van wilt zijn dat dit probleem perfect wordt opgelost, neemt u hier contact met ons op.

Ontstop op tijd de regenpijp

Loopt het hemelwater niet goed weg via de regenpijp, dan is de oorzaak meestal opgehoopt afval in de afvoer. Dit kan erg hardnekkig zijn, waardoor het niet gemakkelijk te verwijderen is. Wanneer het water niet meer weg kan, bestaat er het risico dat het vocht via de muur uw woning intrekt en daar voor veel vochtproblemen en schade zorgt. Daarnaast kan ook de dakgoot overstromen of zelfs inzakken onder het gewicht van zoveel water. Verder kan ook het vocht voor hardnekkige schimmel op de muren zorgen en er kan houtrot ontstaan. Kortom, tijd om korte metten te maken met die verstopte regenpijp!

Regenpijp verstopt! Hoe pakt u dat aan?

Daar weten wij wel raad mee! U hoeft niet zelf op de ladder te klimmen. Laat dat maar aan ons over. Soms is het voldoende om de dakgoten schoon te maken. Bladeren, takjes, mos en ander vuil worden verwijderd. Vaak ontstaat de verstopping op de plek waar de dakgoot op de regenpijp zit aangesloten. Vervolgens laten we er water doorheen lopen om te controleren of het probleem verholpen is. De verstopping kan namelijk ook dieper in de regenpijp zitten. Deze verstoppingen verhelpen we met een ontstoppingsveer of een hogedrukspuit. In sommige gevallen zijn er specialistische methodes nodig bij een verstopte regenpijp.

Laat het over aan een specialist

Soms zit de regenpijn zo goed verstopt, dat bovenstaande methodes niet het gewenste resultaat geven. Dan kan het nodig zijn om de regenpijp te demonteren om de verstopping te verhelpen. Misschien zijn bepaalde delen van de regenpijp wel beschadigd, zodat deze vervangen moeten worden? Deze klus kunt u maar beter aan een specialist overlaten. Datzelfde geldt als de verstopping onder de grond zit vlak bij de put. In dat geval is het nodig om de regenpijp deels uit te graven om de plek van de verstopping op te sporen en het probleem te verhelpen. Ook voor deze werkzaamheden staan we graag voor u klaar.

Waarop letten bij een regenpijp ontstoppen

Als de regenpijp verstopt is, dan kunt u dit soms zelf oplossen. Er zijn wel een aantal dingen waar u op moet letten. Gebruik bijvoorbeeld geen chemisch ontstoppingsmiddel. Dit kan de regenpijp beschadigen. Daarnaast zijn deze middelen schadelijk voor het milieu. Verder kunnen ze klachten veroorzaken als uw huid of ogen ermee in aanraking komen! Met onze kennis en kunde lossen we uw probleem op een veilige en verantwoorde manier op. We kunnen bovendien een boldraadrooster bovenin uw regenpijp plaatsen of een bladscheider in de afvoerpijp plaatsen om verstoppingen te voorkomen. Daarbij is het essentieel om uw dakgoten twee keer per jaar schoon te laten maken.

Schakel hier onze professionele hulp in

Is uw regenpijp verstopt? Wacht dan niet langer en schakel hier onze experts in. We hebben al uw problemen met uw dakgoten en regenpijp snel verholpen. U bent verzekerd van een uitstekende service, kwalitatief vakmanschap en eerlijke prijzen. Neem hier contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Regenpijp verstopt? Wij lossen het op!

Gratis offerte - Binnen 24 uur reactie
Offerte aanvragen

Afspraak maken en offerte aanvragen

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9

Zo makkelijk werkt het

Plaats uw aanvraag
Makkelijk via ons online formulier

Ontvang onze gratis offerte
Geheel vrijblijvend, geen verplichtingen

Plan een afspraak in
Offerte akkoord? Maak een afspraak ツ