Over ons

Wie zijn wij?

Dakgotenschoonmaken.com is een landelijk netwerk van specialisten voor het schoonmaken van dakgoten, reinigen van dakpannen, dakkapel reiniging en doorsteken van regenafvoerpijpen. Doordat wij in iedere regio meerdere bedrijven hebben aangesloten kunnen wij uw aanvraag direct voorleggen. U ontvangt dan geheel vrijblijvend een offerte op maat. Vervolgens kunt u beslissen met welke bedrijf u graag een afspraak wilt maken. Op deze manier bespaart u direct op de kosten omdat u eerst diverse offertes kunt vergelijken.

Hoe werkt het

De aangesloten specialistische bedrijven die bij ons zijn aangesloten zijn allemaal voorzien van het Kluskeurmerk. U bent dus verzekerd van persoonlijke service, opgeleid personeel en kwaliteit. De werkwijze gaat als volgt:

  • 1. Door ons contactformulier in te vullen komt uw aanvraag terecht bij de dichtstbijzijnde bedrijven. Het maximaal aangesloten bedrijven per regio is zes en minimaal één.
  • 2. Binnen 48 uur ontvangt u, geheel vrijblijvende, de offerte(s) in uw mailbox.
  • 3. U vergelijkt de offertes op prijs en kwaliteit om vervolgens een afspraak te maken met het bedrijf dat het beste aansluit bij uw wensen.
  • 4. Er zal een persoonlijke afspraak gemaakt worden met u om langs te komen en de situatie te bekijken.

U bent verder niks verplicht richting de bedrijven die de offertes hebben toegezonden. Wel stellen we het op prijs als u per mail kunt aangeven dat uw keuze op een ander bedrijf is gevallen.

We wensen u alvast veel plezier met vergelijken en het laten reinigen van uw dakgoten en regenpijpen.

Vriendelijke groet,
Team Dakgotenschoonmaken.com & partners

Contact opnemen

Ons werkgebied

Werkgebied