Dakpannen vervangen

Waarom anderen voor ons kiezen

  • 25 jaar ervaring in dakpannen vervangen
  • Scherpe tarieven
  • Vlotte en goede service
  • Vrijblijvend advies en gratis offerte

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9

Dakpannen vervangen

Zijn uw dakpannen niet meer in goede staat? Maak er dan gauw werk van om deze te vervangen. Laat u zeker niet onaangenaam verrassen door donkere wolkenluchten en hevige regenbuien. Voor u het weet hebt u te maken met lekkages en waterschade in uw woning. Wij staan graag voor u klaar met onze vakkundigheid en goede service op het gebied van dakpannen vervangen.

Doe uw voordeel met nieuwe dakpannen

Veel mensen hebben de neiging om het vernieuwen van hun dak uit te stellen, omdat het een kostbare aangelegenheid is. Toch is het niet verstandig om deze renovatieklus lang uit te stellen. Zijn uw dakpannen aanzienlijk verouderd en liggen problemen met uw dak op de loer, dan is het beter om hier zo spoedig mogelijk werk van te maken. Nieuwe dakpannen leveren u namelijk veel voordelen op:

  • Gemakkelijker te onderhouden
  • Bestand tegen alle weersomstandigheden
  • Beschikken over een zeer lange levensduur
  • Ze kunnen snel worden gelegd
  • Een betere isolatie van uw woning

Voor alle soorten dakpannen

Wanneer uw dakpannen aan vervanging toe zijn, is dit het juiste moment om goed na te denken over wat voor soort dakpannen u wenst. Wij kunnen elke soort dakpan leveren en monteren. Gaat uw voorkeur uit naar keramische dakpannen of naar betonnen dakpannen? De keramische dakpannen worden het meest toegepast, omdat deze langer meegaan dan betonnen dakpannen. Een ander voordeel van deze dakpan is dat u minder snel last heeft van mos en algen. Het voordeel van betonnen dakpannen is dat het om sneldakpannen gaat, die vlot gelegd kunnen worden. Het plaatsen van betonnen dakpannen is dan ook voordeliger.

Isolatie en coating bij dakpannen vervangen

Wilt u uw dakpannen vervangen, dan kunt u ook overwegen om tegelijkertijd dakisolatie te laten monteren. Dat kost op het moment wel meer, maar daarvoor in de plaats hebt u straks minder warmteverlies in uw woning. Dat merkt u aan de lagere energiekosten. In sommige gevallen kunt u in aanmerking komen voor subsidie voor deze energiebesparende maatregel. Een andere energiebesparende maatregel is het aanbrengen van een coating op de dakpannen. Dit zorgt er bovendien ook voor dat vuil, algen en mos minder snel aan uw dak hechten. Meer weten? Onze experts vertellen u er graag meer over.

Tips bij het renoveren van dakpannen

Deze renovatieklus kost natuurlijk wel wat, maar misschien is het mogelijk om korting te krijgen. Woont u bijvoorbeeld in een twee-onder-een-kapwoning of in een rijtjeshuis, dan zijn de buren misschien ook geïnteresseerd. In dat geval kunt u kwantumkorting krijgen. Een andere goede tip is om altijd iets meer dakpannen te bestellen, dan u nodig hebt. Dakpannen kunnen onverhoopt beschadigd raken tijdens een zware storm. U heeft dan altijd wat dakpannen op voorraad in precies dezelfde kleur om dit probleem vlot op te lossen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Stel uw renovatieklus niet uit

Is het hoogtijd dat uw dakpannen vervangen worden? Stel deze renovatieklus dan niet uit, om grote problemen en hogere kosten te vermijden. Uiteraard wilt u van tevoren weten wat deze werkzaamheden gaan kosten. We komen graag bij u langs voor een uitgebreide inspectie en om uw wensen te bespreken. Op basis daarvan stellen we geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte op.

Offerte aanvragen

Dakpannen laten vervangen?

Gratis offerte - Binnen 24 uur reactie
Offerte aanvragen

Afspraak maken en offerte aanvragen

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9
Lees hier enkele klantervaringen »

Zo makkelijk werkt het

Plaats uw aanvraag
Makkelijk via ons online formulier

Ontvang onze gratis offerte
Geheel vrijblijvend, geen verplichtingen

Plan een afspraak in
Offerte akkoord? Maak een afspraak ツ