Dakpannen reinigen

Waarom anderen voor ons kiezen

  • 25 jaar ervaring in dakpannen reiniging
  • Scherpe tarieven
  • Vlotte en goede service
  • Vrijblijvend advies en gratis offerte

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9

Dakpannen reinigen

Ziet het dak van uw woning er niet meer fris uit? Is het begroeid met mos en wilt u hier gauw wat aan laten doen? Neem dan hier contact met ons op! Dakpannen reinigen is een van onze specialiteiten. Vieze dakpannen begroeid met mos zijn niet alleen een esthetisch probleem, uw dak kan hierdoor ook beschadigd raken. Kortom, het is tijd om actie te ondernemen, zodat uw woning er gauw weer stralend bij staat en het regenwater probleemloos afgevoerd wordt.

Specialisten in dakpannen reinigen

Is het tijd om het dak op te gaan om uw dakpannen schoon te maken? Neem dan zelf geen risico’s en doe hier een beroep op onze specialisten in dakpannen reinigen. Dan bent u verzekerd van de volgende voordelen:

  • Uitstekend vakmanschap
  • Klantvriendelijke service
  • Vlotte afhandeling van uw verzoek
  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • Betaalbare prijzen

Voor u het weet mag uw dak weer gezien worden en heeft uw woning een vernieuwde, frisse uitstraling. Het is een genot om thuis te komen! We geven u hier alvast een impressie van wat u van onze service kunt verwachten.

Waarom dakpannen reinigen vakwerk is

Bij het reinigen van dakpannen zijn twee dingen heel belangrijk, namelijk veiligheid en het niet beschadigen van het dak tijdens het schoonmaken. Door onze kennis en kunde in te schakelen vermijdt u onnodige risico’s. Wij nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen en we beschikken over een hoogwerker. Daarnaast weten we alles over de juiste schoonmaakmiddelen voor alle soorten dakpannen, zoals keramische en betonnen dakpannen. Gebruikt u het verkeerde reinigingsmiddel, dan kunt u hiermee de beschermende coating van de dakpannen aantasten. Dit kan schade aan uw woning veroorzaken, vanwege lekkages. Daarnaast hebt u ook weer sneller last van vuil en mos op uw dak.

Stap voor stap een grondige reiniging van uw dak

Voordat we aan de slag gaan met het schoonmaken, inspecteren we eerst het dak. Welk type dakpannen hebt u en hoe vuil zijn ze? Soms is het nodig om de dakpannen voor te bereiden met een speciaal reinigingsmiddel, dat even moet inwerken. Daarna reinigen we de dakpannen van boven naar beneden met een hogedrukspuit of een vuilfrees. We zorgen ervoor dat er geen water onder de dakpannen terechtkomt. Aangehecht vuil, mossen en algen worden effectief verwijderd. Daarna behandelen we het dak met een desinfecterend middel om korte metten te maken met eventueel achtergebleven sporen van schimmels en mossen. Het is eveneens mogelijk om het dak te impregneren of te coaten om vervuiling te voorkomen.

Meer weten over dakpannen reinigen?

Wilt u meer weten over onze service? Aarzel dan niet om hier contact met ons op te nemen. We informeren u graag over de mogelijkheden van het schoonmaken van uw dakpannen. Vraag hier direct uw gratis en vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Dakpannen laten reinigen?

Gratis offerte - Binnen 24 uur reactie
Offerte aanvragen

Afspraak maken en offerte aanvragen

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9

Zo makkelijk werkt het

Plaats uw aanvraag
Makkelijk via ons online formulier

Ontvang onze gratis offerte
Geheel vrijblijvend, geen verplichtingen

Plan een afspraak in
Offerte akkoord? Maak een afspraak ツ