Dakkapel reinigen en schoonmaken

Dakkapel reinigen en schoonmaken

Dakkapellen zijn in Nederland erg populair en een echte toevoeging voor extra ruimte en woongenot in uw woning. Naast deze voordelen hebben dakkapellen ook een nadeel, er komt vaak aangroei van mos en vuiligheid op. Hierdoor krijgt uw dakkapel vaak een grijsgrauwe uitstraling. Zonde van uw dakkapel en het aangezicht van uw woning. Het reinigen van uw dakkapel is vaak een lastige en gevaarlijke klus. Gelukkig kunnen onze vakmensen u deze klus uit handen nemen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies en offerte.

Uw dakkapel weer als nieuw

Een dakkapel is bepalend voor het aangezicht van uw woning. Het is dan ook belangrijk om uw dakkapel periodiek te laten reinigen en schoonmaken. Ook zorgt dit ervoor dat problemen als lekkage of houtrot tijdig voorkomen kunnen worden. Wanneer wij uw dakkapel reinigen worden de volgende zaken grondig schoongemaakt en geïnspecteerd:

  • Zijkanten dakkapel
  • Schoonmaken boeiboorden
  • Kozijnen
  • Inspectie/leegmaken van dakgoten/regenwaterafvoer
  • Inspectie dakbedekking
  • Inspectie lood- en zinkwerk

Is uw dakkapel lastig te bereiken via uw dak? Gen nood, wij zijn in het bezit van hoogwerkers. Wij zijn niet voor niets dé specialist in Nederland als het gaat om dakkapellen reinigen.

Tarieven voor dakkapel reinigen

Wij hanteren vaste tarieven voor het reinigen en schoonmaken van dakkapellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent, wel zo transparant.

  • Klein dakkapel reinigen € 60,-
  • Middel dakkapel reinigen € 90,-
  • Groot dakkapel reinigen € 120,-

Benieuwd naar de exacte prijs voor uw dakkapel? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heeft u reactie van ons en onze prijsopgave in uw mailbox.

Periodiek onderhoud en veiligheid

Zoals gezegd is een dakkapel gevoelig voor aanslag door de weersomstandigheden. Dit komt mede doordat een dakkapel uitsteekt en daardoor veel vuiligheid opvangt en vasthoudt. Hierdoor is aanslag van mos een van de meestvoorkomende problemen. Door periodiek onderhoud aan uw dakkapel te geven voorkomt u dat de aanslag uw dakkapel beschadigd. Ook is het verstandig om uw dakkapel reiniging uit te besteden om veiligheidsredenen. Twijfelt u aan uzelf om deze klus te doen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen m.b.t. onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. Wij bellen u altijd zo spoedig mogelijk terug om al uw vragen te beantwoorden.

Contact opnemen