Dakgootreiniging Venray

Dakgootreiniging Venray - Vanaf € 3,- / mtr.

Hebt u ook zo’n hekel aan regen? Helemaal als u er tijdens een stevige plensbui achter komt dat uw dakgoten en regenpijpen verstopt zitten of lekken? Wat nu? Hier schakelt u snel gekwalificeerde vakmannen in voor dakgootreiniging in Venray. Wij staan voor u klaar met maatwerk voor al uw problemen met uw dakgoten. Vragen? Wij staan u graag te woord.

Wat komt er kijken bij dakgootreiniging Venray?

Naast het snel verhelpen van verstoppingen in uw dakgoot, kunnen de specialisten van dakgootreiniging in Venray u ook helpen met de nodige reparatiewerkzaamheden. Daarnaast is het verstandig om in de toekomst periodiek uw dakgoten te laten inspecteren om problemen te voorkomen. Hiermee kunt u veel leed voorkomen. De dakgootspecialisten zullen beginnende verstoppingen verhelpen, de dakgoten inspecteren op slijtage en beschadigingen en controleren of de afvoer voor het hemelwater nog in orde zijn.

Voorkom de volgende problemen

De meeste mensen staan er vaak niet bij stil wat voor schade ze kunnen krijgen aan hun dakgoten. Ze ontdekken het pas als het te laat is. Dat is jammer, want daardoor zijn ze extra veel geld kwijt aan reparatie. Wanneer u te weinig aandacht besteedt aan het onderhoud van uw dakgoten kan dit leiden tot problemen als:

 • Overstromen van dakgoten
 • Lekkages in dakgoten
 • Gebarsten regenpijpen
 • Vochtplekken op muren
 • Schimmels op muren
 • Rottende kozijnen
Maar voor elk probleem bestaat een oplossing. We brengen u hier graag in contact met de beste specialisten in dakgootreiniging in Venray.

Hoe vaak moet ik mijn dakgoten reinigen?

Het is aan te raden om één tot twee keer per jaar uw dakgoten te reinigen. In ieder geval in het najaar als de bladeren gaan vallen en de regen ongetwijfeld weer regelmatig met bakken uit de lucht komt vallen. Het is in deze periode extra belangrijk dat uw dakgoten niet verstopt zijn en piekfijn in orde zijn. Wilt u het helemaal goed aanpakken, dan is het ook slim om na die lange herfst en winter in het voorjaar opnieuw de dakgoten te inspecteren en te reinigen. Onze specialisten in dakgootreiniging in Venray stellen graag vrijblijvend en kosteloos een offerte voor u op!

Tips voor dakgootreiniging Venray

Naast het met regelmaat laten inspecteren en schoonmaken van uw dakgoten, bestaan er ook andere mogelijkheden om problemen en schade aan uw dakgoten te voorkomen. Onze experts in dakgootreiniging in Venray kunnen u met raad en daad bijstaan. Hebt u bijvoorbeeld al eens gehoord van dakgootbescherming? Een dakgootbescherming is een bladrooster dat u op uw dakgoten kunt laten installeren, zodat er geen bladeren en ander vuil in uw goten kunnen komen. Een ander voordeel van dakgootbescherming is dat vogels op deze manier geen nest meer kunnen maken in de dakspanten.

Neem gerust contact met ons op

Vul hier het online contactformulier in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende en kosteloze offerte voor dakgootreiniging in Venray. Uw dakgoten, onze zorg!
Contact opnemen

Voordelen dakgoten schoonmaken
 • Dakgootreiniging door vakmensen
 • Scherpe tarieven, gratis offerte
 • Spoedservice in Venray
 • Ook abonnementsvorm mogelijk
 • Periodiek reinigen voorkomt overlast
 • Binnen 24 uur afspraak gemaakt
Afspraak maken dakgootreinigingVestiging Venray
Werkgebied informatie
Het reinigen van onze dakgoten vinden we een rotklus. We zijn dan ook blij dat jullie dit met groot plezier voor ons doen. Al jaren een tevreden klant! – D. Haan - Venray

Ook kunt u bij ons terecht voor:

Dakpannen laten reinigen Dakpannen worden dagelijks blootgesteld aan heftige weersomstandigheden. Gevolg is aanslag van vuil en ontwikkeling van mosaangroei. Wij maken uw dak weer als nieuw door onze dakpannen reinigingsservice.
Dakkapel laten reinigen Een dakkapel is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Wij reinigen uw complete dakkapel vanaf € 60,- inclusief inspectie op lekkage. Vragen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Volledige service

Bij dakgootreiniging inspecteren we ook direct uw dakgoten op schade. Wij adviseren u en leggen de mogelijkheden aan u voor.

Gekwalificeerd personeel

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerd personeel. In Venray staan wij 24/7 voor u klaar.

Scherpe tarieven

Wij hanteren bij dakgootreiniging het scherpe tarief van € 3,- per meter. Bij achterstallig onderhoud maken we een offerte op maat.

Offerte dakgoten schoonmaken aanvragen