Dakgootreiniging Delfzijl

Dakgootreiniging Delfzijl - Persoonlijke service

Problemen met uw dakgoten? Stroomt het water in watervalletjes over de rand van uw dakgoten? Zijn uw dakgoten al lange tijd niet meer schoongemaakt en komt er noodweer aan? Wacht dan niet langer en doe meteen een beroep op onze diensten op het gebied van dakgootreiniging in Delfzijl en voorkom schade aan uw woning. Voorkomen is, zoals altijd, beter dan genezen!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Hier bent u op de juiste plek om direct via de digitale weg een ervaren specialist in dakgootreiniging in Delfzijl te vinden. Dankzij ons landelijk netwerk hebben we altijd en overal wel iemand klaarstaan. Onze specialisten beschikken over alle vaardigheden en de juiste apparatuur om uw dakgotenklus naar behoren uit te voeren. Geen verstopte regenpijpen meer, het op tijd detecteren van lekkages en het repareren van eventuele schade. We bespreken graag met u alle mogelijkheden.

Voordelen van dakgootreiniging Delfzijl

Niet alleen bent u hier aan het juiste adres voor vakspecialisten bij u in de buurt die degelijk werk afleveren, u bent ook gegarandeerd van de volgende voordelen:
 • Direct actie bij spoed
 • Klantvriendelijke service
 • Advies op maat
 • Betaalbare tarieven
 • Hoogwaardige kwaliteit


Veiligheid is topprioriteit

Zijn uw dakgoten en uw regenpijpen verstopt, dan is snel actie ondernemen noodzakelijk, om de schade te beperken. Sommige mensen slagen er zelf in om dit probleem op te lossen. Uw veiligheid moet echter altijd topprioriteit zijn. Is uw woning erg hoog, hebt u hoogtevrees of problemen met uw evenwicht en stabiliteit? Kruip dan niet zelf op de ladder en laat onze professionals in dakgootreiniging in Delfzijl uw probleem oplossen. Zij doen dit tegen schappelijke prijzen. Loop dus liever geen risico! Bovendien beschikken onze professionals over de juiste materialen en hebben ze veel ervaring. Ze kunnen u daarom ook helpen met goede tips om problemen in de toekomst te voorkomen.

Denk ook aan dakgootinspectie

Naast het regelmatig laten reinigen van uw goten, is ook een grondige preventieve inspectie van uw dakgoten op zijn tijd heel belangrijk. Het einde van de zomer is een ideaal moment voor dakgootinspectie en dakgootreiniging in Delfzijl. Er is veel regenweer op komst, dus kunnen uw dakgoten maar beter helemaal in orde zijn. U voorkomt schade door verstoppingen en bespaart hoge kosten voor reparatie. Veel mensen denken dat alleen bladeren voor problemen in de dakgoot zorgen, maar denk ook eens aan stof en zand in de droge zomer, vogelpoep en slijtage van de materialen. Is het een warme en droge zomer geweest, dan kunnen er scheuren ontstaan door uitdroging van het materiaal. Onze professionals helpen u graag!

Contact dakgootreiniging Delfzijl

Meer weten over de diensten en tarieven van dakgootreiniging Delfzijl, neem dan hier direct contact met ons op. We sturen u graag snel een gratis en vrijblijvende offerte!
Contact opnemen

Voordelen dakgoten schoonmaken
 • Dakgootreiniging door vakmensen
 • Scherpe tarieven, gratis offerte
 • Spoedservice in Delfzijl
 • Ook abonnementsvorm mogelijk
 • Periodiek reinigen voorkomt overlast
 • Binnen 24 uur afspraak gemaakt
Afspraak maken dakgootreiniging Vestiging Delfzijl
Werkgebied informatie
Jullie komen nu al enkele jaren 2x per jaar langs voor reiniging van onze dakgoten. Jullie service bevalt ons erg goed. – Fam. Konings - Delfzijl

Ook kunt u bij ons terecht voor:

Dakpannen laten reinigen Dakpannen worden dagelijks blootgesteld aan heftige weersomstandigheden. Gevolg is aanslag van vuil en ontwikkeling van mosaangroei. Wij maken uw dak weer als nieuw door onze dakpannen reinigingsservice.
Dakkapel laten reinigen Een dakkapel is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Wij reinigen uw complete dakkapel vanaf € 60,- inclusief inspectie op lekkage. Vragen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Volledige service

Bij dakgootreiniging inspecteren we ook direct uw dakgoten op schade. Wij adviseren u en leggen de mogelijkheden aan u voor.

Gekwalificeerd personeel

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerd personeel. In Delfzijl staan wij 24/7 voor u klaar.

Scherpe tarieven

Wij hanteren bij dakgootreiniging het scherpe tarief van € 3,- per meter. Bij achterstallig onderhoud maken we een offerte op maat.

Offerte dakgoten schoonmaken aanvragen