Boeiboord schoonmaken en reinigen

Waarom anderen voor ons kiezen

  • Specialist in boeiboorden schoonmaken
  • Scherpe tarieven
  • Vlotte en goede service
  • Vrijblijvend advies en gratis offerte

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9

Boeiboord schoonmaken

Kunnen de boeiboorden van uw woning wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Kruip dan niet zelf op de ladder, maar laat deze klus aan vakmensen over. Boeiboorden schoonmaken is professioneel onderhoudswerk. Veel mensen weten niet hoe ze dit aan moeten pakken. Een verkeerde reiniging kan zelfs uw boeiboorden aantasten. Let daar dus voor op. Onze specialisten hebben deze klus zo geklaard. Uw boeiboorden gaan langer mee en uw woning heeft binnen een handomdraai weer een frisse look!

Boeiboord schoonmaken verlengt de duurzaamheid

Uw woning beschermt u tegen alle weersinvloeden, maar zorgt u ook wel goed voor het exterieur van uw woning? Regelmatig onderhoud is essentieel om grote schadeposten te voorkomen, om uw woning in de beste staat te houden en om een frisse uitstraling te behouden. Een van de onderhoudsklussen die daarbij hoort, is de boeiboord schoonmaken. Regen, wind, hagel, zon, kou, warmte, algen, mossen, vogelpoep en vervuiling; het heeft allemaal vat op de boeiboorden. De aanhechting van vuil, trekt snel nieuw vuil aan en kan het materiaal aantasten. Ben er op tijd bij en laat de boeiboord schoonmaken door een professional!

Boeiboord schoonmaken is vakwerk

Het reinigen van boeiboorden; hoe moeilijk kan dat zijn? U zult nog versteld staan van hoe vaak dit misgaat. Niet alleen is het lastig om hoog op een ladder te werken en om overal goed bij te kunnen, het is ook essentieel om de juiste producten en materialen te gebruiken. Onze professionals brengen een wasmiddel aan op de boeiboorden om het vuil los te weken, ze spoelen ze daarna af met water en vegen ze goed na. Ze kunnen ook een speciale waxlaag op de boeiboorden aanbrengen. Dit belemmert de aanhechting van vuil. Op die manier blijven de boeiboorden langer mooi. Normaal gesproken is het voldoende om eens in de twee jaar de boeiboord te reinigen.

Waarop letten bij boeiboorden reinigen?

De aanhechting van vuil op de boeiboorden kan erg hardnekkig zijn. Daarom hebben veel mensen, die zelf de boeiboorden gaan schoonmaken, nog weleens de neiging om hiervoor sterk geconcentreerd wasmiddel te gebruiken en er flink overheen te wrijven met een schurende spons. Ziet u de bui al hangen? Dit doet meer kwaad dan goed. De kwaliteit van de verf van de boeiboorden wordt hierdoor aangetast, waardoor de duurzaamheid van het materiaal verslechtert. Houd er rekening mee dat hoe gladder en strakker het schilderwerk is, hoe gemakkelijker het is om de boeiboorden schoon te houden.

Kunststof boeiboorden schoonmaken

We merken dat tegenwoordig steeds meer mensen kiezen voor kunststof boeiboorden, bijvoorbeeld Trespa boeiboorden. Het voordeel van deze boeiboorden is dat het minder onderhoud vergt, omdat het niet om de paar jaar opnieuw geverfd hoeft te worden. Het enige onderhoud bestaat uit het reinigen van de boeiboorden. Ook voor het reinigen van kunststof boeiboorden kunt u een beroep doen op ons vakmanschap. Hiermee voorkomt u gevaarlijke situaties. Door deze onderhoudswerkzaamheden door professionals te laten uitvoeren, weet u dat het in één keer goed gebeurt en dat u er voorlopig geen omkijken meer naar hebt.

Neem hier contact met ons op?

Wilt u graag snel weer mooie en stralende boeiboorden? Neem dan hier contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte voor het schoonmaken van uw boeiboorden. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

Boeiboorden laten schoonmaken?

Gratis offerte - Binnen 24 uur reactie
Offerte aanvragen

Afspraak maken en offerte aanvragen

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9

Zo makkelijk werkt het

Plaats uw aanvraag
Makkelijk via ons online formulier

Ontvang onze gratis offerte
Geheel vrijblijvend, geen verplichtingen

Plan een afspraak in
Offerte akkoord? Maak een afspraak ツ